O nama

Tim iskusnih profesionalaca u polju elektoenergetike, svojim iskustvom i trudom, za kratko vrijeme je stekao značajne reference i povjerenja partnera.

ENERGY NOVA

Učinimo energiju čistijom, a potrošnju pametnijom

Kreiramo rješenja prema vašim potrebama i idejama. Uporedo sa brojnim tehnološkim promjenama u raznim industrijskim sektorima i mi smo usvajali nova znanja i vještine. Zato smo i sigurni u sebe. Zato i vi možete biti sigurni u nas.

Možete se osloniti na naš tim jer ćete dobiti punu podršku u svim fazama vašeg projekta, od razvojne faze do pripreme dokumentacije za tehnički prijem i ishodovanja upotrebne dozvole

Naše znanje u oblasti obnovljivih izvora energije, energetike i sistema napajanja kao i iskustvo u dizajniranju i realizovanju kompleksnih sistema, prepoznato je od strane naše mreže partnera koji posluju na teritoriji jugoistočne Evrope.

Stručnost

U proteklih godina postepeno smo dopunjavali osnovnu djelatnost zahvaljujući učešću u brojnim projektima izgradnje elektrana kao i u razvoju mreže punjača za elektromobile.

Bezbednost

Uvođenjem novih segmenata poslovanja na domaćem tržištu, naši inženjeri i instalateri imali su priliku da pohađaju specijalno pripremljenu obuku i da dobiju odgovarajuće sertifikate.

Pouzdanost

Možete se osloniti na naš tim jer ćete dobiti punu podršku u svim fazama vašeg projekta, od razvojne faze do pripreme dokumentacije za tehnički prijem i dobijanja upotrebne dozvole.

Zašto odabrati energy nova
Integrišemo princip sagledavanja investicije kroz UKUPNE TROŠKOVE VLASNIŠTVA, pružajući klijentima najviši nivo kvaliteta opreme i usluga, inženjersko iskustvo i najviši nivo garancija na tržištu.

Naš rad

Proteklih godina postepeno smo dopunjavali osnovnu djelatnost zahvaljujući učešću u brojnim projektima izgradnje elektrana.

Iskustvo

Učešćem u mnogobrojnim projektima u oblasti energetike naš tim je stekao vrijedno iskustvo koje primjenjujemo svakog dana.

Bezbjednost

Primjenjujemo visok nivo bezbjednosti svojih radnika, posetilaca, podizvođača tokom sprovođenja radnih aktivnosti.

Besprekorna podrška

Nakon završetka projekta gradimo i učvršćujemo partnerstvo efikasnom servisnom podrškom.

Tražite pouzdanog i stabilnog
partnera?

Razvijanje dobrih i partnerskih odnosa sa kupcima,  proizvođačima/dobavljačima, kao i ostalim interesnim grupama kroz obostranu razmjenu znanja i iskustva.

Razvijajmo se sa
ENERGY NOVA

Naš cilj je da ispunimo sva očekivanja investitora i partnera, u skladu
sa kvalitetom koji gajimo od samog početka uz neprestano praćenje
i savlađivanje najnovijih tehnologija.