Elektromobilnost

Prateći svjetske trendove, odlučili smo da podržimo uvođenje električnih vozila na našim putevima i da razvijamo primjenu elektropunjača.

bROŠURA

Preuzmite našu brošuru da biste vidjeli konkretne podatke usluge i kako radimo.

BROŠURA.PDF
2 MB

POČNIMO S RADOM
ZAJEDNO

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas.

+387 65 737 788

+381 64 570 2458

Stefana Dečanskog bb, ATC lokal 16, 76300 Bijeljina Bosna i Hercegovina

Ovde počinje vaš put u električnu budućnost

Bilo da ste već investirali u punjače ili planirate zaokret u poslovanju vaše kompanije u pravcu elektromobilnosti, ENERGY NOVA pruža vam najbolje rješenje.

Upravljajte mrežom, pratite rad punjača, odredite cijene, ograničite upotrebu i pregledajte sve sesije punjenja. Sa nizom pametnih usluga u okviru naše platforme, daljinsko upravljanje vašim punjačima biće znatno lakše.

Elektromobilnost

U jeku izazova na polju energetike i ekologije, električno vozilo predstavlja efikasno rešenje za smanjenje ekološkog otiska u oblasti saobraćaja. Ugradnja punjača koji su prilagođeni integrisanju u buduću pametnu mrežu omogućava vam neometano punjenje električnih vozila, optimalan račun za utrošenu električnu energiju i ugljenični otisak sveden na minimum.

Priključite se

Potrebna vam je informacija o našim uslugama korišćenja? Želite da unapredite svoju komercijalnu ponudu ugradnjom punjača u vašem objektu?

Pogledajte gdje sve možete postaviti vaše punjače.

Ako ste...

Krenite na put pune baterije. Registrujte se na platformi da biste imali pristup svim punjačima u zemlji i širom Evrope.

Vaš dom je idealno mjesto za punjač. Kad priključite elektromobil na punjenje, možete biti sigurni da će baterija biti puna kad dođe vrijeme za polazak.

Pametno rješenje za punjenje električnih automobila pružiće vašoj investiciji dodatnu sigurnost za budućnost. Upravljanje stanicama je lako, a kontrola i pregled u vašim rukama.

Zašto ne biste ponudili zaposlenima mogućnost korišćenja mjesta punjenja elektromobila dok su na poslu? Odredite kategorije korisnika – besplatni i komercijalni, i odgovarajuće cijene.

Važno je da privučete vozače elektromobila na vaš parking i da baš kod vas dobiju uslugu korišćenja mjesta za punjenje. Razmislite o ugradnji punjača ili o integrisanju postojećeg punjača u naš sistem.

Vama su potrebni gosti, a među njima biće sve više vlasnika električnih automobila. Naša platforma pružiće vam sistem za jednostavno upravljanje punjačima i sesijama punjenja u vašem objektu.

Uvećajte vrijednost invesiticije i obezbjedite da vaša nekretnina može da odoli vremenu koji dolazi. Imamo poseban paket koji zadovoljava potrebe vaših korisnika.

Važno je da privučete vozače elektromobila na vaš parking da bi baš kod vas napunili bateriju. Razmislite o ugradnji punjača ili o integrisanju postojećeg punjača u naš sistem.

Potražnja za mjestima za punjenje biće sve veća, kako bude rastao broj elektromobila. Upravo sada bi trebalo razmišljati o ulasku na tržište elektromobilnosti.  Novi klijenti će uvećati prihod na vašim stanicama, dok im se električni automobili pune, koristiće usluge iz vaše ponude.